Koirien ja hevosten vatsan sekä suoliston hyvinvointiin

 

Myös eläimillä on nykyään yhä enemmän suolisto- ja vatsaongelmia. Haasteiden lisääntyminen voi johtua monesta syystä, mutta yksi keskeinen tekijä on ruoan tuotantoon käytettävän maaperän mikrobiomin kaventuminen.

Tehoviljelymenetelmät tuhoavat maaperän humusta, jotka tekevät pellosta juuri viljelykelpoisen.

Villieläimet saavat vedestä ja ravinnosta humus- ja fulvohappoja, mutta kotieläinten ruoassa näitä ei ole juuri lainkaan. Syynä on tehotuotantomenetelmien köyhdyttämä maaperä, eli humusaineiden ja bakteerien vähäisyys.

 

Miten Black Balance vaikuttaa eläimen hyvinvointiin?

 1. Parantaa suoliston mikrobiomin toimintaa
 2. Ravintoaineiden imeytymisen tehostaminen ruoansulatuskanavassa
 3. Raskasmetallien ja vapaiden radikaalien poistaminen

 
Black Balance valmistetaan koivusta saatavasta ligniinistä ja pakurikäävästä. Black Balance on kehitetty tukemaan eläinten suoliston hyvinvointia ja palauttamaan suoliston mikrobiomi, eli bakteerikanta mahdollisimman lähelle sen luonnollista tilaa. Tuotteen pohjana on käytetty HUFULAC® -yhdistettä, joka on kehitetty ja patentoitu ihmiskäyttöön.

Black Balancessa on hurjat määrät polyfenoleita, (11240mg/ 100g), jotka osallistuvat ravinteiden tehokkaaseen kuljettamiseen ja toimivat antioksidantteina.

Ainesosat

Black Balance on ligniinirikkaista kasvikunnan lähteistä jalostettu polyfenoliyhdiste, joka on valmistettu helposti annosteltavaksi ja hyvänmakuiseksi keksiksi. Black Balance edistää eläimen suoliston ja vatsan normaalia toimintaa yhdessä monipuolisen -ja tasapainoisen ruokinnan kanssa.

HUFULAC®: luonnollinen yhdistelmä ligniinejä, polyfenoleja sekä fulvo- ja humushappoja

Vaikuttavat aineet syntyvät luonnossa erittäin hitaasti maaperän humuskerroksessa orgaanisen aineksen hajotessa. Olemme kehittäneet tuotantomenetelmät, jotka nopeuttavat tätä luontaista prosessia sekä mahdollistavat erittäin puhtaan ja tasalaatuisen tuotteen.

Vaikuttavat aineet ovat käyneet läpi satoja yliopistotutkimuksia. Kehitystiimimme on koonnut tietoa vuosia, ja kehittäneet tuotteen koostumusta ja valmistusprosessia seuraten alan tieteellisiä julkaisuja ja tutkimustuloksia. Myös lääketeollisuus tutkii ahkerasti tällä hetkellä polyfenoleja, ligniinejä sekä fulvo- ja humushappoja niiden terapeuttisten vaikutustensa vuoksi.

Mitä nämä aineet tekevät?

Humusaineet kuljettavat mukanaan mm. mineraaleja ja hivenaineita sekä energia-aineenvaihduntaan liittyviä elementtejä säädellen hapetus-pelkistysreaktioita, eli  oksidaatiota ja antioksidaatiota siellä, missä ja miten näitä reaktioita tarvitaan. Nämä orgaaniset hapot siis osallistuvat kehosi kemiallisiin säätelyprosesseihin siten, kuten luonto on sen tarkoittanut. Ja suolistobakteerisi suorastaan rakastavat humusaineita. Yhdessä terveellisen, kasvispainotteisen ruokavalion kanssa ne auttavat sinut eroon usein toistuvasta paniikista etsiä lähin vessa. 
 

Näkemyksemme mukaan humusaineet kuuluvat yhtä oleellisesti maapallon organismien ravintoon kuin mineraalit ja vitamiinitkin.

 

Black Balance For Dogs

Koivu-ja pakurikääpäuute sisältää humusaineita ( 25% humushappoa ja 75% fulvohappoa).

Maissi, käsitellyt eläinproteiinit, käsitellyt kasviperäiset tuotteet, lignosulfonaatti, juurikasmassa,  siipikarjanrasva, oluthiiva, kivennäisaineet.

2 keksiä pienelle koiralle, 4 keskikokoiselle ja 6 isolle koiralle. Älä ylitä annettuja annossuosituksia. Säilytä viileässä, kuivassa paikassa.

Ravintosisältö

 • proteiini 17,3 %
 • rasva 5,6 %
 • tuhka 5,4 %
 • kuitu 3,3 %
 • kalsium 1,2 %
 • fosfori 0,8 %
 • natrium 0,08 %
Osta koirille

Black Balance For Horse & Pony

Koivu-ja pakurikääpäuute sisältää humusaineita ( 25% humushappoa ja 75% fulvohappoa).

Ruisleseet, ruisjauho, kaurahiutaleet, vesi, pellavansiemenöljy.

Käyttösuositus hevoselle kolme keksiä ( 1 keksi 3 kertaa päivässä), poneille kaksi keksiä päivässä.

Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Säilytä huoneenlämmössä suljettuna ja lasten ulottumattomissa. Tuotetta ei tule käyttää viimeisen käyttöpäivän jälkeen.

Ravitsemus 100 grammassa tuotetta/ 1 keksi (8g)

 • Energia-arvo: 68kcal/5,44kcal
 • Rasva: 2,2g/0,18g sisältäen tyydyttyneitä rasvahappoja: 0,09g/0,01g
 • Hiilihydraatit: 7,3g/0,6g joista sokereita: 1,05g/0,08g
 • Proteiini: 2,34g/0,19g
 • Kuitu: 4,61g/0,37g
 • Suola: 0,01g/0g
 • Polyfenolit: 585mg/45,8mg 
Osta hevosille ja poneille