Palauta suolistosi luonnollinen hyvinvointi.

 

Black Stuff ehkä näyttää ja kuulostaa hieman mystiseltä tuotteelta. Perinteisissä hoidoissa erilaisia puu-uutteita ja pakurikääpää on kuitenkin käytetty jo tuhansia vuosia. Black Stuffin raaka-aineet tulevat siis tuiki tavallisesta metsästä. Se mitä laitamme pusseihin on kuitenkin kaukana tavallisesta. Tuotteemme raaka-aineena on käytetty koivua ja pakuria. Tuotteen teho ei kuitenkaan perustu koivuun eikä pakuriinkaan, vaan se menee paljon pidemmälle. Pelkällä pakurituotteella ei saada lähellekään aikaiseksi niitä vaikutuksia, joita Black Stuffin sisältämillä aineilla saadaan.

Miten tuottaa vaikuttaa?

Vaikutukset ovat aina yksilöllisiä, mutta yleensä käyttäjämme kuvaavat tuotteen rauhoittavan vatsaa ja suolistoa sekä parantavan yleisterveyttä, mielialaa ja kuntoa. Lue tältä sivulta, mitä asiakkaamme kokemuksistaan kertovat. 

Polyfenolit, ligniinit, lignofenolit, fulvo- ja humushapot tehoaineina

Vaikuttavat aineet syntyvät luonnossa erittäin hitaasti maaperän humuskerroksessa orgaanisen aineksen hajotessa ja muuttaessa muotoaan. Olemme kehittäneet biotekniset tuotantomenetelmät, jotka nopeuttavat tätä luontaista prosessia sekä mahdollistavat erittäin puhtaan ja tasalaatuisen tuotteen.

Vaikuttavat aineet ovat käyneet läpi satoja yliopistotutkimuksia. Kehitystiimimme on koonnut tietoa vuosia, ja kehittäneet tuotteen koostumusta ja valmistusprosessia seuraten alan tieteellisiä julkaisuja ja tutkimustuloksia. Myös lääketeollisuus tutkii ahkerasti tällä hetkellä polyfenoleja, ligniinejä sekä fulvo- ja humushappoja niiden terapeuttisten vaikutustensa vuoksi.

Mitä nämä aineet tekevät?

Humusaineet kuljettavat ravintoaineita sisälle soluihin, samalla poistaen niistä kuona-aineita, kuten raskasmetalleja. Ne kuljettavat myös vetyatomeja, ioneja ja elektroneja elimistössä säädellen hapetus-pelkistysreaktioita, eli toisin sanoen oksidaatiota ja antioksidaatiota siellä, missä ja miten näitä reaktioita tarvitaan. Nämä orgaaniset hapot siis osallistuvat kehosi kemiallisiin säätelyprosesseihin siten, kuten luonto on sen tarkoittanut. Ja suolistobakteerisi suorastaan rakastavat humusaineita. Yhdessä terveellisen, kasvispainotteisen ruokavalion kanssa ne auttavat palauttamaan suolistosi tasapainon ja hyvinvoinnin niin lähelle luontaista tilaa, kuin on mahdollista.

Näkemyksemme mukaan humusaineet kuuluvat yhtä oleellisesti maapallon organismien ravintoon kuin mineraalit ja vitamiinitkin. Saatko sinä omasta ravinnostasi riittävästi humusaineita?

Mitä voi odottaa tuotteen käytöltä?

Ravintolisämme ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Se ei ole tarkoitettu minkään sairauden diagnosoimiseen, ehkäisyyn tai hoitoon. Meidän näkemyksemme mukaan Black Stuff täydentää terveellisiä elämäntapoja ja ruokavaliota tukemalla terveen aineenvaihdunnan ja suolistomikrobien toimintaa.

Vaikutukset ovat yksilöllisiä, mutta useimmat käyttäjämme kertovat moninaisten vaivojen vähenemisestä, ulostuksen olevan säännöllisempää, paremmasta jaksamisesta arjessa ja nopeammasta palautumisesta urheilussa. Emme kuitenkaan esitä tuotteestamme terveysväitteitä. Ne on koettava itse.

 

Tuotteen käyttö

Black Stuff sekoittuu helposti niin kuumiin kuin kylmiinkin nesteisiin, esim. kahviin. Nesteen lämpötila ei vaikuta tuotteeseen. Makumaailma on samansuuntainen kuin esim. pakuriteellä.

Annostelu

Suosittelemme 0,5–1 grammaa päivässä, nautittuna monipuolisen ja ravintorikkaan aterian yhteydessä. Yleinen tapa annostella on 1/3 teelusikallista aamulla ja 1/3 teelusikallista päivällä tai illalla.

Jos käytät lääkkeitä

Ravintolisien käytöstä on suositeltavaa aina keskustella lääkärin kanssa, mikäli ravintolisää käytetään samanaikaisesti lääkityksen kanssa. Ravintolisä(t) saattavat vaikuttaa lääkkeiden toimintaan.

 

Osta nyt